dimecres, 20 d’abril del 2016

NOVETATS TRANSPORT ESCOLAR

Bones notícies!!!

Des de l’AMPA del I.E.S. Guinovarda us volem fer arribar novetats positives per als nostres fills i les butxaques de les nostres famílies:

Molts dels nostres alumnes fan servir el transport escolar per a traslladar-se des de les seves urbanitzacions fins al Institut. Aquest transport era gratuït fins l’any 2012. Va ser llavors quan es van deixar de rebre les subvencions que ho permetien i de cop i volta vàrem haver de pagar 30 euros en concepte de transport per cada fill, això significava una gran despesa per a les famílies.

Com a conseqüència d’això molta gent descontenta  va manifestar-se el dia de la Festa Major pels carrers de Piera, un grup de pares i mares vàrem anar a l’Ajuntament a queixar-nos i al final es va aconseguir que l’Ajuntament, en el cas de famílies amb més de tres fills,  es fes càrrec de les despeses de transport del tercer fill i la meitat de les del segon.

Aquest passat mes de març, i després d’una campanya de recollida de signatures amb l’objectiu  d’assolir el transport gratuït, de les al·legacions als pressupostos de tota la oposició en bloc, de reunions amb membres del consistori i del Consell Comarcal i de presentació de mocions al Parlament. L’Ajuntament ha modificat la partida pressupostària inicial en una reunió de la Junta de Govern Local i a partir del tercer trimestre del curs 2015-2016 es farà càrrec del pagament del transport escolar del segon fill i següents i de la tercera part del primer.

Així doncs, a partir del tercer trimestre d’aquest any, sobre les tarifes aprovades pel Consell Comarcal de l’Anoia l’Ajuntament de Piera concedirà els següents ajuts:33’33% del cost del primer fill. Això suposaria que s’hauria de pagar 1 euro diari pel transport del primer fill, i no 1’50 que es pagaven fins ara.
100% del cost del segon fill i següents.

Els estudiants de cicle mitjà que necessitin fer ús del transport escolar que hi ha actualment cobrint els trajectes de les diferents urbanitzacions podran fer-ne ús, sempre i quan hi hagi places vacants en les seves rutes.

Per als estudiants que viuen a Piera també es continuarà treballant per tal d’oferir-los un servei de transport que els traslladi des de el nucli fins al col·legi dels Herois del Bruc ó l’Institut Guinovarda.

Des de l’AMPA continuarem informant-vos de qualsevol novetat al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada