dimecres, 9 de novembre del 2016

RENOVACIÓ MEMBRES DEL CONSELL ESCOLAR, PARTICIPA!

Benvolgudes famílies,
Durant el mes de novembre de 2016 es durà a terme el procés electoral per renovar els membres del Consell Escolar de l'Institut Guinovarda segons la Resolució ENS/2172/2016 de 13 de setembre.

El Consell Escolar el formen els representants de tota la comunitat educativa, és a dir, direcció, professors, alumnes, famílies, personal d'administració i serveis, representant de l'administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries.

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l'horari lectiu, etc.
Aquest any s'han d'escollir 5 representants dels pares i mares més 1 representant de l'AMPA i a més seria interessant que quedessin pares i mares com a suplents per si hi ha alguna baixa.

Els representants del consell escolar són escollits per un període de quatre anys, però cada dos anys es convoquen eleccions per renovar la meitat dels seus membres. 

Els passos que heu de seguir les famílies són els següents:
1.- Comprovar que apareixeu al cens electoral que està penjat al vestíbul de l'Institut Guinovarda des del dia 08/11/16. El període de reclamacions acaba el dia 11/11/16.
2.- Presentar candidatures abans del 18/11/16 aquells pares o mares que estigueu interessats a formar part del Consell Escolar.

Cal presentar l'imprès de la candidatura que haureu rebut adjunt a un correu de l’Institut a la secretaria del centre, qui el farà arribar als components de la mesa electoral.


3.- Participar a la votació el dia 30/11/16  al vestíbul de l'INS Guinovarda de les 12 hores fins les 14:45 hores.

És important que els pares i mares participem presentant candidatura i anant a votar als nostres representants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada